na malou chvíli jen
slyšel jsi padat hvězdu
ač sám ji ještě neviděl
rozechvěn pln citu
slyšel jsi padat hvězdu
v tóny jejího letu
pohroužen
usedl za klavír
a hrál
a hrál
zachytil pro nás
volný pád
i vzlet
to abys na malou
chvíli jen
navrátil ji
světu
zpět
Přečteno 347x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, Pamína, jitoush, enigman, Jort, Amonasr, Frr, bogen
Komentáře (3)
Komentujících (3)