Jsou tóny, co zaujmou uši..
Jsou melodie, co zajmou duši..
Oceán uvnitř.. propast v něm
A někde u dna, ve tmě..
Tam plavou myšlenky
Stvoření z pravěku.. bez jasné tváře..
Nespatřena..
Místo těla.. To, co bylo..
Místo duše.. To, co zbylo..
Jak dostanu se k nim?!
Notu k beatu a beat k notě..
Pomalu lano upředu..
Zavřu oči a pomalu klesám..
… už jsou v dohledu..
Jsem mezi nimi..
Co já pro ně.. to ona pro mne jsou
Žijeme spolu.. v nevědomí..
Tam, kde nic je a něco není
Propletená.. spojená..
Jsem jednou z nich..