Kohout
Anotace: Jsem vládce slepic...........
Kohout
Já nastolím tu pořádek,
jsem vládce slepic a kuřátek!
Svůj harém musím chránit
a před vetřelci jej bránit.
Není moudré si na mě dovolovat,
ani mě urážet a provokovat.
Toho kdo si na mne troufne,
můj ostrý zobák okamžitě klovne.
Jsem král a strážce kurníků,
z mého harému není úniku.
Žádna slepice nemá klid,
každá by mě chtěla mít.
Žádný jiný kohout tu nemá šanci,
jsem silný, chytrý a také krásný.
Slepice mě obskakuji
a já jim za to vyzpěvuji.
Každé ráno jako první vstávám,
svým hlubokým hlasem všem budíček dávám.
Když dám si malou rozcvičku,
vyhlédnu si slepičku.
Komentáře (1)
Komentujících (1)