Anotace: ...
heled..ze ty ses moje sousedka..
si rikam,,co porat píše do toho písku..
(i když se mi zdálo..že tam bylo něco jako co pořád čumíš magore)
:o))
pěkná skoro smylná poetry
05.01.2008 10:14:00 | Bean
Muž,
procházel v temnu zahradou,
pohledem k zemi uhýbá,
před výčitkami vlastního svědomí.
Zrníčka bolesti, mezi zuby skřípou.
Korýtka v písku vyrytá,
pět písmen před jeho zrakem ulpívá...
P.Ř.I.J.Ď
tak kráčí dál,
dál tou temnou krajinou
a snad, možná přijde ...
18.08.2007 08:27:00 | vapiti