Broušení nožů
Šedé mračno moji auru lechtajíc,
špinavé úmysly myšlenek mých
vlastní šibenici si staví,
letmé políbení osudu,
touha do neznáma kráčet vstříc,
nevědomé broušení nožů
jež sny a zážitky zraňují.
Marně hledáme života vodu - radosti.
Jako z chleba krajíc
v krajině neřestí a studu,
kousky sebe samé mizejíc,
zachyť je než utopí se v člunu - bolesti.
Odvrácený života líc,
a němota krás nepoznaných
Čekání na poslední bodnutí,
plátno světa nespatříc - už nikdy!
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Bufik, Jort
Komentáře (0)