Anotace: ..
Poznali jsme se s vůní
spadaného lístí a našeho chtíče
a v popelu luny jsme
chtivě brali kradmé polibky
spolu se zraněnými touhami
Spolu jsme všechno
a já vím, že mě máš rád,
když ti tvé polibky vracím
na tvou milou tvář a krk.
Jsem stydlivá a přesto
se tě dotýkám.
Má toužebná duše mi
teď s úlekem připadá cizí,
když naše rty splývají
a z úst se dere vzdech.
Myslím, že se klidně zeptat můžeš, když nic, tak ho to třeba potěší a nic tím rozhodě nezkazíš :)
08.02.2016 18:03:35 | iluzionistka
Sloveso, zájmeno ukazovací a otazník v názvu se mi zdají zbytečný...:-)
06.02.2016 23:38:40 | xlps
Život není trapná telenovela, abysme se toho druhýho museli ptát, jestli ho můžeme mít rádi... Naštěstí.
A přinejhorším bude o jedno zlomený nebo šťastný srdce víc. To ukáže čas.
Jako ostatně všechno.
06.02.2016 23:32:20 | Elisa K.