spoutaný
spoutaný zákony
zemské tíže
nemohu jít
blíže
nemohu
a je jedno
jestli silou své vůle
dokážu věci jiné
blíže neznámé skutečnosti
skutečné ctnosti
z oběda si kosti
spoutaný
…
v mnoha okamžicích
jediného času
jiné časy
spoutaný
….
usmívající se neměnnost
vydání si milost nemilost
každý tak trochu pštros
žaluje písku
zdánlivé se mísí
s čímsi více neskutečným
a já neumím
nabývat jistot
spoutaný
upoután
...
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Barčík
Komentáře (1)
Komentujících (1)