Anotace: ...
Skryté štěstí
Kráčí si zahradou
utekla před stínem
Nepláče
Tajemný úsměv
co všechno ví?
Květy jí závidí
zpod ospalých víček se třpytí
tajemství
Nepláče
Stříbřitá radost rozsypaná
v duhových kuličkách
Zvonivý smích princezny
a zahrada
utichá.