U SOUTOKU
(ad J. Wolker)
U soutoku řek
nechám se poučit
kde ztrácím se já
a začíná už někdo jiný.
U soutoku slov
bojím se vítězství
a diváků
a gest
v cílových rovinkách
od vykřičníků k tečce.
Sám v těžké své hodině
u soutoku lidí
děsím se vlastní špíny.
Utápím svědectví
mladických omylů
a nevím
zda vyplave někdo jiný.
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, enigman, jitoush, zdenka, boneslash, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)