Vím, co chci říct,
však nevím jak,
když stojím tu nahý,
okradli mě i o frak.
Zase mi lhali
o mém životě,
zas všechno mi vzali
a stojím tu v nahotě.
Kdo opět odešel?
Kdo zavřel za sebou dveře?
Ten, co lásku nenašel
a propadl své víře.
Touha? Tu neznám.
Je ta, co mě vždy poraní.
Vždy, když vzhlížím k hvězdám,
toužím, aby mi padli do dlaní.