Jak malí vlastně jsme,
sladký je citron v rozchechtaném čaji.
Jak drzí vlastně jsme,
měkký je kámen pod ohněm draka.
Jak nazí vlastně jsme,
neřekne Eva, uvězněná v ráji.
Jak slepí vlastně jsme,
zasyčel slepýš s trnem zabodnutým do oka.
A jestli je můj život jen zrnko písku uvnitř růže, ty jsi můj stonek, drahý.
rozchechtaný čaj a kámen pod ohněm draka ... skvělá, užila jsem si:)***
09.02.2016 21:14:42 | Ragnell