Chci být Tvým hrníčkem
se dvěma oušky a srdíčkem.
Zaliješ si čaj nebo kávu
a možná Ti zlepším náladu.
Kulaté bříško zahřeje Tvé jemné rucenapiješ se a budu Tě hřát u Tvého srdce.
Zavřeš oči přiložíš své rty k mému okraji
a budeme spojeni alespoň ve snění.
Držíš mě jsem Ti nablízkua Ty cítíš i moji dušičku.
Chci být Tvým hrníčkem
se dvěma oušky a srdíčkem.
Srdíčko tluče víc a víc hlasitěji
jak moc Tě mám rád
jak moc mi chybíš
jak moc Tě miluji.
Chtěl bych být Tvým hrníčkem
se dvěma oušky a srdíčkem.