Anotace: Mlčení skrývající se ve slovech. Ale tu a tam jsou světlé chvilky, kdy se slova stávají Slovy.
Slovy můžeme zatajit co chceme...ale skutky nás prozradí...anebo slovy můžeme vyjádřit své niterné pocity.
Báseň je moc zajímavá...donutí člověka se nad ní zamyslet.
20.08.2009 13:09:00 | PIPSQUEAK
Krasne, clovek skutecna hraje hlavni roly , myslenku jsi vyjadril nadherne.
03.05.2007 17:34:00 | carodejka
Odpovědi bez otázek, otázky beze slov... A někde v tom bloudění zapomněli člověka...
16.02.2007 12:56:00 | deuxEm
..mlčení skrývající se ve slovech...
Napadá mě i slova neříkající nic, nevím co je horší...
myšlenka je ale jasná...a dobře napsaná..
08.02.2007 16:13:00 | Teri Jane