Anotace: ...anebo komu by se nelíbilo...
Přání
Ztratit se v peřinách
Splynout s řádky příběhu
Rozpustit se v dešti
Utonout v čokoládě
Vzlétnout s jiskrami táboráku
Rozběhnout se s větrem
Kvést a vonět na zahradě
Roztančit se po strunách
Smát s cinkotem rolniček
Žít
Vychutnávat
A snít