Čtení pro tebe
Anotace: Věnováno muži v letech
Ach lásko
to je krásné...
Mě nikdo ,nikdy nepsal básně.
Mě nikdo nepohladil slovy.
Dáváš mi
touhu soví
a chtíč od sýkorek
Hladíš dlaní co poví
že ti nikdo snad neřek...
Žes úžasný pán a muž
co strašně potřebuje už
mě .
Ach lásko
to je krásné..
Já budu ti šeptat básně..
Do stenů tvého hlasu
do očí , prstů, vlasů.
Do každého z okamžiku
Dřív než sáhneš prstem po knoflíku
mých snů.
Ach lásko
to je krásné
Já děkuji ti, za slova básně
Než přijde jaro k nám...
V sobě si tě uschovám
pak ti budu nahá číst..¨
Z knížky,
co nemá.....
Ani jeden list...
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: hanele m., enigman, jitoush, Frr, poeta, boneslash, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)