Když není světla.

Když není světla.

Anotace: Když není světla...

Slunce zapadá,

zase jsem ten nejhorší já!

Tak nalož mi víc,

chci ti říct.

Noc přichází,

mé smrti čas nadchází.

 

Konec všech krás.

Zabiji každého z nás-mě-nás,

oslepený temnotou.

Přehlídneme konec všech iluzí,

nebezpečný sráz.

 

Spadneme dolů,

spolu... já a my a já a vy.

Uhořím!

Změním se v popel a prach!

Krví napíšu na stěnách...

Jen bolest.

Uloupený srdce,

duše kvílí.

Krev chutná sladce!

 

Poslední uzel na smyšce.

Poslední nádech.

Poslední sten.

Poslední říznutí,

život prýští ven.

Kdysi bývalý oheň.

Teď už jen sen.

 

Lano sténá, 

rány bolí.

Kdo by to vnímal?!

Kdo by se bál?!

Rysy kamení.

Oči zešedly. 

Krása odchází.

Konec divadla nadchází...

A mrchožrouti se slétají...

Smrt jen tu... jen smrt vítají...

 

 

 

 

 

 

 

Autor Smile-and-Fire, 10.02.2016
Přečteno 476x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Blondý, Zrzi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ano,takhle nějak to člověk asi cítí...ke konci,ale mezi tím je žití

12.02.2016 20:16:37 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel