PIAZZA SAN MARCO
Bláznivých nápadů
mám na tisíc let dopředu
a tak málo času zbývá
Samotný v tichu u zábradlí.
V zádech dva chladné stíny
strach ze skoku
i odhodlání do vteřiny
Trochu se připozdívá.
Na Hodinové věži
dvě bronzové postavy udeřily do zvonu
snad příliš pozdě není
Na Hodinové věži
byly zlomky mého času
odsouzeny k zapomnění.
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, jitoush, Papagena, enigman, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)