ČERNO
Slunce přiostřívá hrany, lásko
Přihořívá
Vzrušení umlčelo tebe
a on zabořen hluboko do ní
hluboko do noci
sbírá hvězdy po obloze
do půllitru s jejím tělem
To se stává
Je černo. Všude kolem.
Milenci, Otroci
saháme životem po příštích tisíciletích
a srdce vynechává
Je mi černo
černo všude po tvém těle
A slunce v očích
jako citrónová šťáva
Až budeš mým hostitelem
zůstanou na obloze
jen zbytky po slzách.
Pokušení nepřestává
Odpusť.
Přečteno 384x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, enigman, jitoush, maliska, Papagena, Smile-and-Fire, Ravena Lupus, Frr, Zrzi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)