Řezavé škrábočáry chlazené v nůši
do srdce zapíchnuté střípky nadějí
Lživé spletence prošlápnutých duší
pro všechny spící chodce
co zamrzli a dál už nechtějí
Mít tak domeček ze sirek v nehořlavé zóně
škrtnu si pálivý taneček
s plamínkem úsměvu, co není pro mně
taková večerní...:-)
14.02.2016 20:39:30 | xlps