Já nehodlám s tím přestat
na Valentýna.
Musím vodku s rumem chlastat
s mýma ženskýma.
A kouřit mariánu,
tu mám strašně rád.
Pozvu moji mámu,
snad na mě čas má.
Vždycky mi šla příkladem
u nás doma v paneláku
každý den s jiným chlapem,
vytvořila nový fanklub.
Přitáhla spoustu lidí,
co maj orgie v lásce.
Po erotice furt slídí
a šňupají i na skládce.
Ale už to není ono,
nemám už vůbec čas
fetovat stojí za hovno,
nezbyl už žádnej chlast.
ojojojojoóóóóóóóoóójjjjjjjjjjjj:-)))
14.02.2016 21:57:56 | tvořilka