Vyprávíš hezky o svém nástroji...ale něco mi tam nesedí...možná ty gramatické rýmy...je to škoda...protože tím ztrácíš...ale i tak hodně nad literáckým průměrem :-)
11.02.2007 16:20:00 | no
Jen jsem bleskově vstoupil a žasnu, velmi mile žasnu. Po vojně jsem 12 let nehrál, pak několikrát špitál a náhoda. Znovu jsem naladil, to byl rok 1990. Začal jsem s malou dušičkou, opakoval jsem si-pro sebe, pro vlastní potěšení-a najednou to bylo i pro druhé. Dotknout se je bezva a ty určitě i naladíš. Vlastně už ladíš!!! Moc děkuju a ať se ti prima hraje...Na oplátku rozprostírám "Mlhu" za mnou i přede mnou. A zase mizím...
08.02.2007 19:39:00 | muzikant
dotýkat se smíš,
když hráti neumíš.
Je nádherná..dostala jsem taky chuť škoda že neumím hrát tak se alespoň dotknout
08.02.2007 14:10:00 | whiolet