Z růží trny
z trnů bolest
dotepala v dlaních
které už něžně
nepohladí
Pohledy
se neprotnou
a milující srdce
jiné nenahradí
Někdy nestačí
jen setřít slzy
a začít se
znovu smát
Někdy je těžké
nechat plynout čas
a vědět
že tak to bude
napořád...
ach to je nádherné:-)
21.02.2016 19:32:24 | tvořilka
To pro tu růži, bolest v dlani
dvě sněženky ti nesu z hor
Jednu pro sladké usínání,
druhou by vyřešen byl spor
zda smím a nebo nesmím ani
znak Literu mít za prapor
Zde těchto stránek od svítání
svým skromným veršem vážu vor
Verše? Spíše skřehot vraní
když den odhání za obzor,
datel na prořídlé stráni
co signál ťuká na javor
Můj nick je tu již sotva k mání
když jsem teď JC senior
:o)
19.02.2016 09:21:27 | j.c.
pochopila jsem
co tím praporem
a sporem
chtěl skvělý
básník říct
nuže 13.4
nám přečteš
ze svých básní
víc:-))))
A děkuji za zastavení:-)
19.02.2016 12:04:26 | Nikita44
napořád-ale též vůně nevybledne..i trny voní po růžích..kéž vůně mírní bolest..která však napořád..ST Nikito /závrať..!/ :-D***
18.02.2016 21:16:26 | Frr
někdy stačí slzy nechat téct s úsměvem na vzpomínku...která zakotví hluboko.
18.02.2016 20:43:39 | Danger