Chronos Ukrutný
Pozřu tvé maso i kost
Až nadejde má chvíle
Tvou duši rozsápu
Věř, bude mi to velmi milé
Rozervu tvůj dům
I pole – podle své libosti
Lesy, louky, ovčí stáda
Vše propadne věčnosti
Čelistmi rozdrtím tvé syny, vnuky
Dcery též neuniknou zhoubě
Jaká potěcha to pro mne bude
Až v červy rozlezeš se v hrobě
Ano, jsem krutý, nezapírám
Libuji si v ničení, však i v tvorbě
Zvrácený jsem…a šílený
Jsem Čas živořící na porobě!
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
Komentáře (0)