Alej se krčí
podívej..
tam v dálce vlci
nebo jinak
je tam pusto
zvadlé růže
trny
stopy kůže
beránci
pampelišky
či obyčejný pařez
a zatraceně dlouhý
kořeny
nezáleží na tom co bude
protože ty mi o tom
nebudeš chtít
vyprávět
Budu ti vyprávět příběhy
o vlcích na planinách
co za nocí zpívají
své žalozpěvy.
O pustých zahradách
kde jsou jen
růže bez trnů.
O bludných pařezech
a jejich kořenech.
Tak jen usaď se
na kůži před krbem.
Doleji víno
přihodím na oheň a ...
Budu ti vyprávět
až tajit se ti bude dech.
Omlouvám se jen mě to tak napadlo :-)
12.04.2016 14:55:42 | Mácha