Já všem okolo sebe kecal,
nedal jsem všechny zkoušky.
Rád na sebe víc vykecám,
tak nasaďte si roušky.
Každej den na diskotéce
já tančil s jinou holkou.
Šlo to všechno lehce,
jak s Němkou, tak i s Polkou.
A když se doma ptali,
kde jsem byl celou dobu.
Já:"Mám v brigádu v Andy!"
Takže nedošlo na zlobu.
A když už jsme psali testy,
já do školy na chvíli přišel.
Nepomohly ani záchranné vesty,
žádný z testů mi nevyšel.
Avšak hlavu nevěsím,
já stále pořád žiju dál.
Nikdy se nepověsím
i kdyby si to přál sám král.
Proto si najdu fajn práci
a utřídím si můj život.
Čas prostě nejde vrátit
a tak půjdu s kámošema na pivo.
:d :d :d ale jo .. je to pěkný:-)))
22.02.2016 00:32:30 | tvořilka