Anotace: Normální básnička....možná že je nepovedená ale je podle pravdy!
...přátelství je víc než láska
pojí je tiché tajemství
čím déle duše naše laská
tím větší cenou povznáší.
Věř starému vlkovi...
všechny lásky mu vzal čas
přátelství ta zůstala
není proč života se bát...:-))
10.02.2007 17:49:00 | Lupus