Dej si Pepsi
kvůli zdem v paneláku nevidím
na konec světa
nízký strop umožňuje dotýkat se
ale nemůžu si vyskakovat
jsem plný boha a prostý víry už roky
zbaven doslovné budoucnosti
pod tím vším čím jsem to už stejně nejsem já
děti noci stále běžte dokud nedorostete do svých podob
pod vším co jsem nastřádal
nemám už vůbec nic
učím se jak zemřít včas
a jak naslouchat
patřím už skoro jen sám sobě
dny se rozpouštějí
ale ty barevnější
nějak častěji
než dřív
možná už mám být šťastný
jsem víra ve svou budoucnost
ale jsem i svá minulost
když zrovna kouřím
pláču a umírám
a kvůli zdem
je všechno v pořádku
Přečteno 432x
Tipy 23
Poslední tipující: Loveless, Jeněcovevzduchukrásného, enigman, Jort, Avola, Lioness, tall&curly, Robin Marnolli, annie, Luky-33, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)