Tak toto je fakt úžasnýýý :-))
24.02.2016 12:03:10 | Kett
Katko, díky. Musím říct, že i mě to úplně rozstřelilo. Vzniklo to včera v metru než jsem dojel ze Skalky na Jiřího z Poděbrad. Lezlo to ze mě tak rychle a bez škrtů, že to skoro nešlo stíhat psát. Ještě teď jsem z toho v údivu a s potutelným úsměvem. Nikdy se mi nic podobnýho ještě nestalo.
24.02.2016 12:31:09 | Honza W.
A víš,že takový dílka jsou fakt nejlepší..bez rozmyšlení napsat co ti právě proběhlo v hlavě,ten pocit...vypsat se :-))
24.02.2016 12:33:26 | Kett
...a podmínkou, aby to šlo a asi znělo upřímně, musí být vždycky nějaký silný zásah do srdce. V šedi a prázdnu, mám pocit, se tyhle věci nerodí. Tady těch zásahů bylo hned několik a zvláštně protichůdných. No ještě, že nejsme šedí :-)
24.02.2016 12:47:41 | Honza W.