V ledovém království,
v mrazivém objetí,
čekám na hřejivý dotek
jara.
Mé srdce planoucí
zachvátil chlad,
zima mne přepadla
zrána,
já v rouše Evině,
bičována mrazem,
čekám a studí mě
vteřiny bez tebe.
Tak buď mým jarem,
vlij zeleň do mého listoví
a dej mi kvést.
Srdce ti napoví, na kterou
z cest
se dát.
Tak měj mě rád …