Chtěla jsem vyměnit
noc za den
smutek za radost
a starosti za štěstí
Chtěla jsem vyměnit
chůzi po zemi
za křídla ptáků
a s nimi se navždy
rozplynout
v pěně mraků
Chtěla jsem
všechno změnit
přesto zůstat
sama sebou
a splynout se sněním
ale nakonec jsem šťastná
za každé nové ráno
za každý obyčejný den
a dál už neměním...
Nakonec jsem šťastný
za každý nový soumrak.
Jsem vděčný za každou noc
co můžu v klidu spát.
Za každou noc
co přestal jsem bdít
a víc už nebudu chtít.
09.04.2016 14:33:43 | Mácha
Za bytí sám sebou je nejlepší nic neměnit - kdo to pochopí, má prakticky vyhráno ;-) ST
26.02.2016 12:03:43 | Amonasr
Některý změny jsou i k lepšímu...někdy...teda...
25.02.2016 20:05:56 | xlps