Na konci života
Anotace: Na konci života...všechno je jinak.
Nic není takové, jaké se zdá
A každý problém má své řešení
Až smrt života se zeptá
Ty víš, že nebyl ztracený
I z mála stane se moc
Trny nebude mít růže
Temnotu ztratí noc
Takhle to být může
Až křídla Ti narostou
A všechno pochopíš
Pak odejdeš s poctou
Ale zpátky už se nevrátíš
Komentáře (0)