Vlčí víly
Víly tančí
s vlky v nocích
dlouhé šaty stáhlé v bocích.
Těla ladná jako laně
štíhlé dlouhé trupy saně
Jejich hlasy lesem běží
smíš se dotknout dlaní stěží.
Vlasy propletené květy
z luk a strání útlé hřbety
bradavky jak tvrdý cín
chtíčem zvlhnul jejich klín..
Víly tančí
jedna druhá..
v nocích hledá svého druha,
kterého by každá sama
pozlobila prstíkama...
Zmámeného muže chtíčem
s tvrdým kopím jako bičem
Promění ho za svítání
..stává se pak jeho paní...
Víly tančí s vlky v nocích
těla ladná útlá v bocích..
Kdo mužem tu noc byl..
Z rána
se vlkem probudil...
Přečteno 516x
Tipy 4
Poslední tipující: Morýš, Danger, enigman, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (4)