Stalo se to
v mým osobním
nebi
a já se tvářil
že se mě to netýká
Stála jsi tam
a prosila o společný rána
stála jsi tam
a já
to neviděl
Já to /sakra/
tenkrát neviděl....
prekrásné
01.11.2018 13:05:28 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA