Čistá duše
Anotace: Pro pozitvní přístup...
V duši už mám uklizeno,
prach jsem lehce setřela.
Včera, že mi spadl talíř,
jen jsem trochu brečela.
Usmívám se, vládnu nití,
v koutku kotě tiše spí.
V obýváku děti křičí,
ted mám umýt nádobí.
Muž se líně ke mně zvedá,
polibek mu dneska dám.
Muži já jsem přece štastná,
už se zkrátka nehněvám.
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Pavel Vlček
Komentáře (3)
Komentujících (3)