Anotace: ...
Pampelišky z papíru
slova se v listí kroutí
než je zima rozpustí
drží se a nepustí
pro lásku si chodím domů
tam srdce zdobí
a v zahradách
déšť slzy drobí
prostřu v krmítku
v deníku
místo pro zážitky
zase plné
tak copak to tu máme...slunečnicová semínka a bůček hmmm...
02.03.2016 10:38:02 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?