Je Ti jasné co přijde nyní?
Dnes v noci rozhodně nebudeme neviní!
Co následovat bude snad nejde psát.
Dnes v noci rozhodně nebudeme spát!
V podbříšku mé prsty Tě hladí
Řekni " stop " zda-li Ti to vadí!
Neříkáš nic jen sténáš tiše
i já cítím to lechtání v břiše!
Halenku pomalu rozepínám
a dál na bříšku něžně líbám!
Upnutá ňadra osvobodím
v přívalu vzdechů nyní se brodím!
Ústa má je pomalu líbaj,
prsty však pracovat nezapomínaj!
Necítím odpor, když do klína sahám,
Tvůj bod G pomalu hledám.
Dnes v noci to není o mě,
chci věnovat pouze se Tobě!
Je to jako chůze po vratkém molu,
neskončím dokud nejsi na vrcholu..
STOP ;)
29.02.2016 20:17:49 | xoxoxo