panova flétna
kde máš svůj konec
hlubino flétno
panova
pastevče osamělý
bez pastvin
bez stáda
domova
.
.
.
když prvně
láska zabolela
vryla své srdce
do jabloně
stále krvácí
ta její rána
ve mně
kde máš svůj konec
hlubino flétno
panova
.
.
.
v nádechu
hlubiny
zrozena
Přečteno 270x
Tipy 14
Poslední tipující: Papagena, RešHeNúnHe, zelená víla, enigman, Jort, Amonasr, bogen, jitoush, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)