Chtěla bych se,
aspoň na chvíli,
schovat za závojem tvých řas.
Chtěla bych,
třeba na vteřinu pouhou,
slyšet tvůj hlas
šeptající moje jméno.
Až otevřeš oči
a splyneš s mojí touhou,
pak tam, za oponou svých víček,
najdeš mě,
najdeš nás,
v síti hříček
lásky.