Anotace: Byl to sen nebo se mi to stalo? na terapii ptám se mnohokrát, city hoří a paměť slouží tak málo, pro krásu žen je snadné i nespoutaně lhát
Byl to sen nebo se mi to stalo?
na terapii ptám se mnohokrát
city hoří a paměť slouží tak málo
pro krásu žen je snadné i nespoutaně lhát
Měla v sobě půvab vyšších sfér
a krásu soch v zámeckém parku
ty chvíle s ní před sebou dnes mám
a té dívce okna v bouři otvírám
Život můj odvíjel se jako němý film
kde pár scén režisér schválně vymazal
ona scházela mi jako textům skvělý rým
za duet s ní, já bych všechno dal
Ty chvíle s ní před sebou dnes mám
a té dívce okna v bouři otvírám
Ty chvíle s ní před sebou dnes mám
na plátno mé duše, ona napíná
svůj vlastní rám
Ve tvářích tvých
světu dech dává jedna slavná bohyně
a já přiznávám
jak skvěle s tebou mi tu je
když v samotě z písní na zem stéká věčný blues
Ty zůstáváš královnou mých věrných Můz
královnou mých věrných Můz
(Hanuš Šparlinek,01.03.2016)