Anotace: Čas, ten nejvzácnější dar, je na mě, co s ním udělám. On obsahuje vše. Je na mě, zda mě miluje, ...
Tak krásné! Tak snadné! Ale asi slabá medicína, koukám kolem a nic není černobílé, natož přímo ozářené Sluncem lásky. No sakra, proč? :-))
03.03.2016 11:21:37 | Lighter
a ještě, texty nikdy netvořím hlavou, nerozebírám obsah, sednu a píšu.....a je jasné, že to někde zacinkalo...
03.03.2016 12:33:25 | niki