Anotace: Střípky z komentů - různého data a různých webů
První
inspirováno „Perseidy“ od PanK.
osamělost je pocit,
který se klidně
může dostavit i v davu
nevěšej hlavu
dovolím si tvrdit směle,
že lze pracovat na tom
aby člověku bylo
samému ze sebou skvěle
a pak se nikdy více
nebude cítit osaměle
Druhý
inspirováno „Vůně ženy“ od PanK.
a dál snít
sny dam
že ji snídám celou
Třetí
inspirováno „melancholický mráz“ od J's ..
můžou tát taje
a roztát inotaje?
báseň, ta je
možno ta Druhá pochopí
já s nemocným dítkem doma
už mám mírně ponorku
div nekvokám na dvorku
Čtvrtý
inspirováno „Perla“ od detektor
nebyla pro tebe
najde ji někdo jiný
a pozvedne ji
z bláta a špíny
Kozí střípek
komentář k zápisku „Laktační psychóza“ od autora Homér
kozí mlíčko
mlíčko z kozla
obě můžou
řešit hlad,
co ti budu
povídat