Jsem snad jiným zdá se
holduji vší kráse
jsem prý jiným snad
jsem lev a jsem had
Jsem zbabělcem bez bázně a hany
a umělcem bez múzy
světcem co pácha hrůzy
zachráncem zlé panny
Jsem vším a přec nic nevím
jsem spoután tvou krásou
Ty mi zkázou, spásou
v Tvou milost já věřím
Tvůj hlas hladí mou duši
Tvůj vlas letmo mou tvář
Tvé oči skrývají zář
Tvé srdce stále buší
Řekni a já se vzdám Ti
řekni mám tu hru hráti?
řekni a já budu
prohraji bez studu
.....Ach, kéž se opět zde objevíte... Mám už dlouho zalíbení v zázračně hřejivé Vaší tvorbě... :-) St... :_)
01.04.2016 14:45:40 | tvořilka
Kdo by nechtěl mít ONU pro kterou by i bez studu prohrál! :) moc krásné !
06.03.2016 16:54:04 | BedrichValenta
Kdo by nechtěl mít ONU, která ho zkouší prohrou jež musí přestát ... :) Děkuji
07.03.2016 07:42:13 | Vyvrženec