Vlastnila jsem nejhezčího koně
a aspoň pro jednou
to nebyl ničí hřích...
Byl to Alan a kopyta měl
namodralé literem a litrem
ničeho a všeho
co v normálním světě
nejspíš neexistuje..
Lehla jsem si na záda
vedle svého koně
prosila
a snila...
ale můj Alan
stejně někam
zmizel...
A tak zase možná zítra
přítel duševního světa
mě na pár
okamžiků vezme
někam, kde nikdo není sám...