Hloupost a strach nás bije,
hřejem si na prsou zmije.
Hřejem si na prsou špinavé hady,
někdo se směje za mými zády.
Závist a deprese nás ničí,
ti hadi na prsou strašlivě syčí.
Strašlivě syčí i postarší lid,
který nechápe, jak takhle můžeme žít.
Kdo práci udělá? Kdo porodí děti?
Kdo zachrání všechny oběti?
Při výkřiku přitisknem se ke zdem.
Hanba vám! Hanba nám! Hanba všem!