Už jsi někdy zabil motýla?
A viděl jsi ho třepotat křídly
Tak bezmocně
A bezútěšně
Viděl jsi slzet jeho oči?
Ta slza
Tak malá
Tak čistá
V křišťálu zrozená
Právě
A to díky tobě
Zemřela
Vidíš ty nožičky?
Už nikdy nedotknou se květu
Slyšíš jeho nitro?
Mají vlastně motýli srdce?
Jestliže ano
Pak vrahem jsi největším
Krásné...cítím to stejně...člověk si myslí...že je nad vším tady a může všechno...omyl...vše se počítá...každému...
07.03.2016 06:10:09 | Móny