S měsícem couvám
s oblohou splývám
ve tvých snech
Tě vídám, líbám
Dorůstám do úpl-ného
utonutí smyslů
noci
potřebuji vdechnout
-ze země se zvednout-
Zpět do života pomoci
Necítím se úplná
jsem v zákrytu
slunečního svitu
opak hvězdného
prachotřpytu
Jsem zbytek, srpek
tenká linka bílé
Už se nepodobám víle
Ubývám bez tebe
stávám se
novem
Abych před Tebou
směla stát
ú p l n á
v hávu snovém
Chtěl bych tě vidět
v tvém hávu snovém.
Za měsíčné noci,
Ten obraz pak
vypálil bych si na duši.
Co dál by bylo?
To nikdo netuší.
13.04.2016 14:13:17 | Mácha
Smekám.
A neděje se to často...
Máš můj obdiv, Lioness, za tento éterický text.
Martin Kristián
24.03.2016 22:33:18 | kudlankaW
Ahoj Lio, moc povedené .. včetně úpravy :)
ST a měj se krásně
06.03.2016 23:52:06 | CeP