Jsme jako provazochodci
balancující nad propastí
zapomnění.
Jediný poryv větru
a skončíme jako hromádka kostí
na samém dně.
Krůček po krůčku
suneme se odnikud
nikam,
žehráme na osud,
který s námi houpe,
bim, bam.
Hnáni svými touhami
snažíme se být tam
a ne tady,
v síti vzdušných lan
hledáme to, čemu se říká
život ...