ubrusy
ubrusy na stolech zakouřených hospod
vyprávějí cosi matoucího
o strádání druhých
o vylitých pivech
o rozpolcených duších
i nedoceněných hodnot
lidského štěstí
ubrusy hospod plných zamotaných příběhů
vyprávějí sílu samoty
i sjednocené krásy
krásy hořkosti mé raní kávy
krásy kalendářů vysících na zdech
krásy zamořených koutů
i sebeklamných jistot
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Móny
Komentáře (1)
Komentujících (1)