Na stromech jistě nějaké ovoce zůstane
možná
to se pozná
do žil se lípa dostane
a kolik kůrek
ještě necháš
namočených v kalužích
v očích smích
obrazy vyfoukané
lehkým vánkem hlazené
a hodně deště
že se s každou kapkou ptám
jestli tady ještě zůstávám