Potají
Anotace: nebezpečné tajnosti :)
Váhavé doteky
ohnivých očí
nechají
otisky v prachu,
jsou plné ochoty,
stejně tak strachu.
Do rytmu tlukotu
oživlých srdcí,
beze slov,
ve řvoucím tichu,
odříkat otčenáš
tak blízko hříchu.
A horkým dechem,
v polární noci,
pak z něho utkat
(jen pro ten pocit)
oprátku
nebo dvě.
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, MARKO, Jin&Jang, Amonasr
Komentáře (0)